Workshops

Workshops | Lezingen | Sparringsessies

Uw spiegel en denktank | Sparren en coaching

Uw spiegel en denktank
Herkent u dat? u loopt vast in uw eigen patronen en ideeën. Uw medewerkers willen of kunnen niet die stap zetten die nodig is, u komt niet verder en dat frustreert. AV-ondernemers herkent deze situaties en weet de vinger op de zere plek te leggen. Wij gaan graag samen met u op zoek naar de beste manier om het tij te keren. En het mooie is, vaak zit de verandering in hele kleine dingen, waardoor resultaat snel geboekt kan worden.

Coaching
Coaching is altijd 100% maatwerk. Afhankelijk van uw specifieke (bedrijfs)situatie maken wij een plan van aanpak en selecteren wij de juiste coach voor u. Uiteraard kijken wij hierbij goed naar het type coach dat het beste bij u past. Deze coach gaat vervolgens met u in gesprek om het coaching-traject verder met u af te stemmen.

Sparren
Een goede sparringpartner is goud waard. Een goede sparringpartner spreekt uw taal, weet wat u beweegt en hoe u als ondernemer denkt en werkt. Hij of zij snapt waar u als directeur / DGA dagelijks mee te maken heeft. Daarom is de eerste kennismaking altijd met iemand die zelf ondernemer of directeur is (uiteraard afhankelijk van uw situatie). Wij hebben een breed netwerk van ondernemers en directeuren uit verschillende branches, dus als u behoefte heeft aan branchegericht sparren, dan is dat altijd mogelijk.